Regioni

Južna i istočna Srbija

Poslovodstvo vranjskog «Simpa» nije izdalo naređenje radnicima ove fabrike da moraju da prisustvuju mitingu Aleksandra Vučića u Vranju, u četvrtak 7. februara, saznaju InfoVranjske.- Ko bi reko čuda da se dese i da “Simpo” napravi istorijski presedan u svojoj ekonomsko-političkoj praksi, pa da vodeći ljudi fabrike ne izdaju naređenje radnicima da obavezno prisustvuju Vučićevom mitingu u Vranju?

Vesna Anđelković, direktorka OŠ „Predrag Devedžić“ u Vranjskoj Banji, zloupotrebila je svoj položaj isticanjem stranačkih obeležja u holu škole, saznaju InfoVranjske.

Sve vesti – Južna i istočna Srbija

Vojvodina

“Pojedine civile su ubili u kućama, a neke od njih su izveli iz kuća i ubili na ulici i drugim mestima”

Pristanemo li na otvoreni teror kojim su izložene kolege/nice iz Danasa, Vremena i NIN-a izgubili smo pravo da se nazovemo ljudskim bićima.

Vučić će pribeći otvaranju što većeg broja kriznih situacija i kreiranju žarišta.

Sve vesti – Vojvodina

Šumadija i Zapadna Srbija

Na arheološkom lokalitetu Viminacijum, otkriven je grob individue za koju se veruje da pripada germanskom plemenu Gepida.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar su danas, u više odvojenih akcija, uhapsili više lica sa područja opština Novi Pazar, Tutin i Sjenica, saznaje indeksonline.rs

Peti “Valjevski filmski susreti” u organizaciji Valjevske kulturne mreže (VAKUM), biće otvoreni u Bioskopu 85 filmom Koste Ristića “Banditi u potrazi za mamom”.

Sve vesti – Šumadija i Zapadna Srbija

Kosovo

Beživotno telo muškarca, srpske nacionalnosti pronađeno je juče u Klini, saopštila je Kosovska policija. 

Novembar 9, 2018KosovoKossev

„Nemačka snažno podržava članstvo Kosova u INTERPOL-u, to potvrđuje pismo kancelarke Angela Merkel koje sam danas dobio preko ambasadora Kristijana Helta,“ rekao je danas kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Novembar 7, 2018KosovoKossevPolitika

Posle novih sajtova, opštine na Severu dobile su i Luksove lokale i ostalu društvenu imovinu, javljaju Radio Kosovska Mitrovica i TV Most. Ovaj uspeh je na delu pokazao da Srpska lista brine o interesima građana, i time opravdava više od 90% srpskih glasova osvojenih na izborima.

Sve vesti – Kosovo

Beograd

Novembar 2, 2018BeogradDanasDruštvo

Sugrađani opštine Zvezdara se žale na pogoršanje nehigijenskih uslova posle posete zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Novembar 2, 2018BeogradDanasDruštvo

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević uputila je poziv roditeljima trojki, četvorki i duplih blizanaca da je 1. novembra počela prijava za ostvarivanje prava na stalnu novčanu pomoć.

Novembar 2, 2018BeogradDanasDruštvo

Biciklistička staza duž starog puta Novi Sad – Beograd (preko Venca) je u planu, a sledi izrada tehničke dokumentacije.

Sve vesti – Beograd