Konstantin ostao bez iskusnog beka, Đorđević u Rumuniji

glasnikNovembar 9, 20181min00
juzne_vesti_logo.png
Kako je u Konstantinu imao “otvoren” ugovor, kažu u niškom košarkaškom klubu, jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Vladimir Đorđević ga je napustio, pošto je prešao u rumunski tim Feniks Galaci.

Bek je ove sezone gotovo u svakom meču imao dvocifreni učinak kada je reč o poenima, a i često je “delio” asistencije, a i iskustvom je dosta doprineo brojnim slavljima Konstantina, koji trenutno zauzima treću poziciju u prvenstvu.

Ipak, stigla je ponuda sa “veoma solidnim uslovima”, priča za klupski sajt Nišlija, koji bi već za vikend trebalo da debituje u novom dresu.

U ovom trenutku pomešana su mi osećanja. Drago mi je što sam dobio veoma solidne uslove iz Rumunije i bilo ih je teško odbiti, a istovremeno mi je žao što napuštam ove momke, jer smo tek hvatali zalet. No, mislim da će i bez mene biti dobri, držaću im palčeve i verujem da će biti konkurentni za povratak u Košarkašku ligu Srbije – ispričao je Đorđević.

Podsetimo, Konstantin je trenutno na 3. poziciji u Drugoj ligi, a priliku da dodatno napreduje imaće u nedelju, 11. novembra, kada gostuje Vrbasu.


Članak je prenet sa ove stranice.