Recko: Mogu da me kazne, ali ne i da me nateraju da ćutim

Javni ServisOktobar 26, 20182min0
dragan_antic_3_2_1-1.jpg
<p class="MsoNormal">Dragan Antić Recko, trener vranjskog superligaša Dinama, kažnjen je od strane disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije sa dva meča</p>
Dragan Antić Recko, trener vranjskog superligaša Dinama, kažnjen je od strane disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije sa dva meča van klupe svog tima zbog isključenja na utakmici sa ekipom Čukaričkog u Beogradu.

Antić zbog ranije kazne od jednog meča nije mogao da bude na klupi na Kup utakmici sa Crvenom zvezdom u Vranju, a sada će morati da svoje igrače prati sa tribina protiv Vojvodine u Novom Sadu u 13. kolu Super lige u subotu 27. oktobra, kao i protiv ekipe Proletera u Surdulici 4. novembra.

Antić je u Sportskom žurnalu u negativnom kontekstu komentarisao suđenje na utakmici Dinamo – Bačka i tom prilikom se osvrnuo na seriju kazni koje mora da odradi zbog svog temperamenta, ali i opravdane kritike na račun sudija i ljudi koji delegiraju arbitre za prvenstvene mečeve Dinama.

– Mogu da me kazne, ali ne mogu da mi zabrane da govorim istinu, jer ko može da razume da su nam u Surdulici protiv Bačke Palanke sudile sudije iz Novog Sada, Vršca i Bačke Palanke, to je sramota i bruka-, rekao je ogorčeni Antić.


Članak je prenet sa ove stranice.