Sekcije

Politika

Poslovodstvo vranjskog «Simpa» nije izdalo naređenje radnicima ove fabrike da moraju da prisustvuju mitingu Aleksandra Vučića u Vranju, u četvrtak 7. februara, saznaju InfoVranjske.- Ko bi reko čuda da se dese i da “Simpo” napravi istorijski presedan u svojoj ekonomsko-političkoj praksi, pa da vodeći ljudi fabrike ne izdaju naređenje radnicima da obavezno prisustvuju Vučićevom mitingu u Vranju?

Vesna Anđelković, direktorka OŠ „Predrag Devedžić“ u Vranjskoj Banji, zloupotrebila je svoj položaj isticanjem stranačkih obeležja u holu škole, saznaju InfoVranjske.

Sve vesti – Politika

Društvo

Na arheološkom lokalitetu Viminacijum, otkriven je grob individue za koju se veruje da pripada germanskom plemenu Gepida.

Beživotno telo muškarca, srpske nacionalnosti pronađeno je juče u Klini, saopštila je Kosovska policija. 

Hangar leskovačkog Aerokluba “Saša Mitrović” opljačkali su noćas nepoznati počinioci  i odneli robu u vrednosti od 3.500 hiljade evra.

Sve vesti – Društvo

Privreda

Belopalančani se zadužuju još 107 miliona dinara

Republička Direkcija za imovinu objavila je oglas radi otuđenja nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije putem prikupljanja pismenih ponuda.

Radnici kompanije „Amiga“ iz Kraljeva, uz nadzor stručnjaka iz francuske kompanije „Pomagalski“ obavljaju radove koji prethode postavljanju stubova  za „Gold Gondolu“ Zlatibor, čime će početi četvrta faza radova na ovom kapitalom objektu u koji je opština Čajetina uložila 13 miliona evra.

Sve vesti – Privreda

Kultura

Peti “Valjevski filmski susreti” u organizaciji Valjevske kulturne mreže (VAKUM), biće otvoreni u Bioskopu 85 filmom Koste Ristića “Banditi u potrazi za mamom”.

Nekome je palo na pamet da u Valjevu organizuje nešto što je nazvao “Valjevski oskar popularnosti”.

Vlastimir Vlasta Velisavljević (92) verovatno je poslednji živi, odnosno, aktivni srpski glumac koji je video legendarnog komediografa Branislva Nušića (1864-1938), ali, nažalost, na samrtnom odru.

Sve vesti – Kultura

Sport

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, nikada neće dozvoliti da FSS izbaci iz Super lige vranjski Dinamo, kategorično tvrdi u izjavi za InfoVranjske visoki funkcioner SNS-a, koji je tražio da ostane anoniman iz «razumljivih» razloga.

U roku od samo dva meseca sa scene su nestala dva značajna sportska kluba iz našeg grada.

Odbojkaški klub Novi Pazar angažovao je korektora reprezentacije Kolumbije Karlosa Alomiju, rečeno je danas u tom superligašu.

Sve vesti